Min vision/mission med at være facilitator/behandler

Jeg har et dybtfølt ønske om at du – privat eller i din virksomhed – på et indre, følelsesmæssig plan kommer til at opleve dig selv som den allerstørste succes og dermed den allerbedste udgave af dig selv.

Vejen til at blive den mest ressourcefyldte udgave af sig selv, om det er på individ, par eller virksomheds niveau, kan være udfordrende og kringlet, fordi vi kan være belastet af overbevisninger og mønstre, som er skabt af alle mulige årsager i vores bagage. Lige fra opvækst til kultur og arv, eller måske vi bare ikke har lært det der skal til for at blive en succes og dermed igen og igen skaber begrænsninger inde i os selv ift. til at tillade at skabe succes i vores liv.

Måden vi erfarer, at vi ikke er den allerbedste udgave os selv, er når vi oplever symptomer som angst, depression, stress, negative tankemønstre, ked af det hed, eller når vi taler dårligt til os selv. Mange af os oplever, at vi taler så dårligt til os selv, at hvis vi talte sådan til andre, så ville vi skamme os over vores adfærd.

Det kan også være vi oplever at være dårligt fungerende i sociale eller nære relations-sammenhænge. F.eks. i parforhold eller i medarbejderrelationer. Der oplever vi måske, at der er flere oplevelser, som gør os i dårligt humør, end oplevelser, der gør os i godt humør.

Der findes ikke noget større i mit univers, end det at være vidne til at andre føler sig som en succes. Det er for mig det største at kunne være med til at virkeliggøre.

Kort sagt, så ønsker jeg, at DU bliver den allerbedste udgave af DIG!

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked