Book online

STRESSCOACHING

Tilbage i balance med dig selv

Vil du gerne sove godt og nok igen? Tilbage til hvor du kunne overskue opgaverne både privat og på dit arbejde? Tilbage til hvor du har ro på tankere og ro i kroppen? Tilbage hvor du kunne være den gode og nærværende partner og forælder? Undgår at få hjertebanken eller andre kropslige reaktioner i tide og utide som du ikke har haft før? Så er et stresscoaching forløb hos mig en rigtig god investering. Fordi når du er ramt af stress, kan du ikke forholde dig til komplekse ting. Det gør dig endnu mere stresset. En alvorlig stressramt person vil typisk:

 • ikke selv være i stand til at få sit liv/ arbejde til at fungere
 • udvise manglende ressourcer, rationale og kreativitet
 • være ude af balance både fysisk og psykisk

Simple redskaber og fokus på de udløsende faktorer

I et stresscoaching forløb hos mig (certificeret stresscoach), med speciale i stresshåndtering får du et stresscoaching forløb hvor jeg, gennem simple og konkrete redskaber, for dig til at finde ro og mere balance. Herefter hjælper jeg dig med at du får indsigt i, hvad der stresser dig, samt hvordan dette kan justeres. Du lærer at blive bedre til at opfange egne stresssymptomer tidligt – og selv kunne håndtere pressede situationer uden stress som tidligere har stresset dig. Indsigt som ruster dig til fremadrettet at vælge en mere hensigtsmæssig tilgang til dig såvel og din adfærd såvel som dine tankemønstre. Hermed mindskes risikoen for at stress igen vender tilbage betragteligt. Summeret op vil et stresscoaching forløb hos mig indeholde:

 • Redskaber som øjeblikkeligt bidrager til, at du som stressramt bliver afstresset
 • Jeg lærer dig helt konkret at mærke, hvad der i nuet stresser dig,
  så du kan undgå det i fremtiden.
 • Gennem arbejdet med mig erfarer du, hvad der bygger dig op og giver dig et liv med balance mellem det at yde og nyde.
 • Du lærer hvordan du kommer til at sove godt og nok.
 • Du bliver bevidst om hvordan du effektivt får dine stresshormoner ud af kroppen igen
  • Når du er stressramt er dit kortisol og adrenalin niveau i blodet alt for højt
 • Du erfarer hvordan du aflaster din hjerne, så den og din hjerne og krop kan falde til ro igen.
 • Du skaber grobunden for at fortsætte det gode liv, som ligger foran dig.

Alt i alt et unikt stressbehandlingsforløb der består af 7 – 8 samtaler (alt efter hvor højt dit stress niveau er). Du vil allerede kunne mærke en markant forskel på din stress-tilstand efter 1,5 måned, hor du har haft dine første 4 til 5 samtaler.

Fra stress til trivsel med selvindsigt og effektive værktøjer

Fordi jeg forener værktøjerne fra min baggrund som certificeret stresscoach med min viden og mangeårige erfaring som psykoterapeut bliver min stresscoaching forløb meget effektive. Jeg er i stand til på en gang effektivt at behandle og forebygge, samtidig med at jeg bidrager til at gamle mønstre synliggøres, så de fremadrettet kan håndteres mere hensigtsmæssigt.

Formålet er på kort sigt at reducere dit stress niveau så meget, at du enten helt kan undgå en sygemelding eller også, at det bliver af meget begrænset varighed og du dermed ikke kommer i risiko zonen for at miste dit arbejde. Mit fra stress til trivsel forløb reducerer en typisk stressperiode med helt op til 50 procent – en halvering i forhold andre behandlingsformer. På langt sigt vil du opleve at gevinsten er endnu større for dig, da du vil opleve en generel livskvalitets forbedring også i forhold til før du var stresset i form af større livsglæde og bedre balance i dit liv fremadrettet.

Har du spørgsmål til mit fra stress til trivsel forløb kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på mail kontakt@kristianlysdahl.dk.

Udtalelser

Hej Kristian.

”Fredag den 5. februar 2016, fik jeg Black out på motorvejen nord for Kolding med 120 km. i timen og blev efterfølgende sygemeldt fra arbejde med stressdiagnose.

Nu et år senere er jeg raskmeldt og arbejder på fuld tid igen. Jeg har det godt nu og er væsentligt klogere på mig selv og de værdier som jeg har i mit liv, end jeg var før.

Jeg vil takke dig for hjælpen med at komme ovenpå. Der er mange ting som har skullet til for at nå her til. Jeg har fået hjælp hos læge, psykologer, neurolog, højere magter og hos dig undervejs.

Det konkrete arbejde med læsning, skrivning og tankeøvelser som du satte mig i gang med, sammen med din oprigtige  interesse og engagement gjorde forskellen, når mit mod og troen på nogensinde at blive rask igen var i bund.”

Tak for det.

Hilsen Árni.

————————

Efter et forløb hos Kristian Lysdahl p.g.a. stress, angst og depression har jeg det nu særdeles godt. Jeg har fået et langt stærkere psykisk fundament til at klare livets udfordringer. Jeg hviler meget mere i mig selv og i at være den, jeg er, og mit liv er blevet meget mindre op ad bakke. Jeg kan varmt anbefale Kristian Lysdahl.

Lene

TEST DIG SELV OG LÆS MERE OM STRESS!
Stress-test
BOOK ONLINE NU
PRØVETIME
OM KRISTIAN

Prøvetime

Kr700,-

Stresscoaching 7 til 10 samtaler - 60 min pr. gang

Kr950pr gang
 • Engangsbeløb bøger + materialer          Kr 200,-

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE