Book online

INTEGRAL SEXOLOG

Hvorfor vælge en Integral Sexolog

Fordi som Integral Sexolog arbejder jeg med seksualiteten ud fra betragtningen om, at den seksuelle drift er tæt forbundet med vores livskraft og livsenergi. En kraft og energi, der kan forløses og forstærkes. Min passion er at støtte dig/jer i at finde og forstå denne livskraft og livsenergi, med deraf følgende frigørelse af den seksuelle energi og drift, uanset om det så er individuelt eller jer som par. Dette gøres igennem at frigøre og integrere drifter i tanker, sjæl og krop.

Vi kan alle finde mere balance med os selv, eller i vores parforhold, ved at øge bevidstheden om vores egen seksualitet. Dette opnås ved, at jeg fokuserer på livsenergien og dine eller jeres ressourcer, der skal til at udvikle driftsenergien, hvor den før var hæmmet. Således, at seksualiteten fremadrettet frit kan udfoldes. Ofte vil man komme ind i en oplevelse af, at vores seksualitet afspejles i det liv, der allerede leves og måske er hæmmet og begrænset af vores manglende livskraft. Ved at kende vores seksualitet, vil vores liv som helhed forbedres.

Temaer, jeg kunne arbejde med i forbindelse med frigørelse af driftsenergier og ressourcer, kunne fx. være:

  • Forstå, mærke og integrere nye følelser
  • Forstå og mærke dine drifter, således du frit kan udtrykke og udleve dig seksuelt og helt generelt som menneske
  • Afklare seksuelle værdier og præferencer
  • Være nysgerrig på den seksuelle historie og evt. hæmninger forbundet med denne? Hvad har påvirket den og hvordan mærker du den og hvad udlever du måske ikke af den grund?
  • Tilfredsstillelse af lyst – ønsker jeg/I noget anderledes? Hvordan er min lyst?
  • Selvrespekt, selvtillid, selvværd ift. seksualiteten.
  • Hvad karakteriserer dit nuværende forhold og dine tidligere forhold? Giver og modtager du det, du ønsker i disse forhold?

Livskraft og livsenergi

At opleve og kunne mærke sine driftsenergier og frit forbinde den med sin seksualitet, og opleve hvilken fantastisk livskraft og glæde, der er forbundet med det, er mit mål med vores sexolog sessioner. Jeg arbejder professionelt med udgangspunkt i mine mange forskellige uddannelser og inputs fra mange steder – der alle har ledt mig frem til at have et helhedsorienteret syn på mennesket. Jeg tror på, at intet menneske er en øde ø – at vi altid påvirker hinanden i kraft af vore relationer. Og at den bedste måde vi kan give hinanden kærlighed på, er ved først at forstå og give den til os selv. Fordi jeg tror på, at i mødet med et kærligt menneske, kan vi åbne helt op heale det, der hæmmer os – og udfolde vores livsenergi og livskraft endnu mere.

Hvordan foregår Sexolog samtalerne

Sessionerne foregår som samtaler og vil være procesorienteret. Dvs. jeg er ikke optaget af et bestemt mål, men har et ønske om, at du/I opnår større indsigt. Du vil blive klogere på din egen seksualitet, så din seksualitet bliver en kilde til livsenergi, nærhed og glæde. Finde den inde i dig selv og i højere grad være dit sande og autentiske driftsvæsen som også vil påvirke dig til en større generel tilfredshed i livet.

Ring på tlf.: ‪41130084 eller brug kontaktformular eller online booking systemet og lad os finde en tid til at begynde den personlige rejse med mig som guide. Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Hos mig er der trygge og fordomsfrie rammer og der er garanteret fuld fortrolighed gennem min tavshedspligt.

Parterapi
BOOK ONLINE NU
Individuel-terapi
OM KRISTIAN

Sexolog behandling

Kr.700prøvetime
  • 60 minutter

Sexolog behandling

Kr.950
  • 60 minutter

Oplev en fri livsenergi og seksualitet

Få kærligheden og glæden ved dig selv tilbage

Oplev friheden ved en frigjort seksualitet

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE