Book online

PRØVETIME

Hvad retning og hvem skal jeg vælge?

Man behøver ikke at gå så meget op i, hvilken retning ens terapeut har specialiseret sig i, for forskning viser, at kvaliteten i relationen og samarbejdet der etableres mellem terapeut og klient, er af en større betydning for resultatet, siger bla. psykoterapeut Erik Wasli, der er formand for Psykoterapeut Foreningen.

Prøvetime til specialpris – er kemien i orden?

Vi kan næsten altid mærke, om kemien er i orden første gang vi mødes. Jeg tilbyder derfor en prøvetime til special pris, så du kan få en oplevelse og følelse af, hvordan det er at gå hos mig. Efter timen vurderer du, om du har lyst til at fortsætte og jeg vurderer, om jeg skønner at kunne hjælpe dig. Dernæst aftaler vi et forløb udefra dine ønsker og muligheder.

Jeg hjælper mennesker med praktisk talt alle former for psykiske problemstillinger og ønsker om personlig videreudvikling. Jeg lægger vægt på, at der en tillidsfuld kontakt og åben en dialog mellem os. Jeg ser på, hvordan dit ståsted er lige nu og på de håb og drømme, som du har for dit liv. Jeg tager udgangspunkt i din her og nu tilstand og starter ikke nødvendigvis med barndommen og hele livshistorien og/eller sygehistorikken, hvis der er en sådan. De kan være relevante at inddrage hen ad vejen, men ikke som udgangspunkt. Jeg lægger heller ikke vægt på diagnoser, men ser hellere på dine udviklingsmuligheder og ønsker samt det potentiale, du har i dig.

I prøvetimen finder vi ud af, hvilken metode du har det bedst med

Jeg arbejder med mange forskellige retninger lige fra stresscoaching, kognitiv terapi, adfærdsterapi, psykoanalytisk terapi, dynamisk kortidsterapi og andre psykodynamiske retninger. Jeg arbejder altid udefra en nysgerrig og undersøgende tilgang til, hvordan din egen psyke kan blive til din hjælper i stedet for en evt. modstander og dermed kan give dig det liv, som du ønsker dig.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til prøvetimen, så ring gerne til mig på 4113 0084.
Jeg modtager også psykologer og andre psykoterapeuter i egenterapi.

OM KRISTIAN
BOOK EN PRØVETIME

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

BOOK EN PRØVETIME