Jeg brænder for oplevelsen af sammenhørighed med sig selv eller andre, den gode relation og det fede fællesskab.

Formidle den læring og de kompetencer der gør at disse kan opleves når man ønsker det.

Mit åbne hjerte og skarpe intuition skaber
rummet og mulighederne for denne transformation
Er der blevet langt mellem smilene og de gode dage?
– Lad mig hjælpe med at få dem tilbage –

Få smilet og gnisten tilbage

Hos mig kan du få effektiv hjælp til at få smilet og gnisten tilbage på en måde, hvor du hurtigt vil mærke positive forandringer i krop og sjæl. Min tilgang bunder i mine mange års erfaring som psykoterapeut, parterapeut, hypnoterapeut og stresscoach.

Få mere overskud

Lige meget om der er for lidt glæde i jeres eller dit liv, eller der er stress, angst, depression, eller andre tilstande, som får smilet til at stivne, så finder vi i fællesskab frem til dét, som der kæmpes med og løser det, så der kan blive flere oplevelser af frihed og lykke igen.

Øget selvindsigt

Mine forløb giver jer eller dig, indsigt i hvordan problemer håndteres, som dukker op på arbejde eller i privat livet på en måde, som passer lige nøjagtig til jer eller dig. Vi er alle forskellige og har brug for at håndtere situationer på vores helt egen måde. Jeg støtter jer og dig i at finde denne vej uanset hvordan den er.

Flere spørgsmål – så kontakt mig hjertens gerne på tlf. 41 13 00 84 eller send en mail på kontakt@kristianlysdahl.dk Det vil glæde mig at høre fra jer eller dig.

Hvorfor vælge Kristian Lysdahl?

 • Certificeret psykoterapeut & parterapeut
 • Certificeret hypnotisør
 • Uddannet supervisor
 • Yder stressbehandlingsgaranti som én af de eneste i Danmark
 • Mere end 20 års erfaring som psykoterapeut
 • Certificeret stresscoach
 • 10-årigt uddannelsesforløb med 3 forskellige psykoterapeutuddannelser
 • Psykoterapeut M.P.F. – opfylder Dansk Psykoterapeutforenings optagelseskrav
 • Er med til at uddanne næste generation af psykoterapeuter gennem psykoterapeutuddannelsen.com
 • NADA Terapeut – øre akupunktur som et effektivt supplement til stressbehandling, hvis jeg skønner at det er nødvendigt
 • I eller du bliver mødt i øjenhøjde med et åbent hjerte og sind
 • I alle sessioner gør jeg brug af min skarpe intuition og min evne til at møde mennesker lige der, hvor de er

Erhverv

Er I flere på arbejdspladsen, der er pressede og trænger I til kompetent støtte til at få genoprettet balancen og så skabt en sund og givende kultur? Så kommer jeg gerne ud og møder jer i virksomheden. Med mine mange års erfaring tilbyder jeg effektiv sparring indenfor:

Private

Her foregår det på min adresse i hjertet af Aarhus. Jeg har et lyst lokale i trygge og tillidsvækkende omgivelser. Du, eller I, kan få effektiv støtte indenfor:

Tag det første skridt allerede i dag

Jeg kan varmt anbefale at komme i gang så hurtigt som muligt – al erfaring viser, at stress og problemer i livet, eller parforholdet, sjældent forsvinder af sig selv. Få en tid i dag – tryk på knappen og du har taget det første skridt til at få den hjælp, som støtter dig/jer i at kunne vende tilbage til et mere givende og frit liv.