Kristian Lysdahl – Min faglige baggrund

Book din tid online nu

Kristian Lysdahl – Min faglige baggrund

Book din tid online nu

Hvorfor vælge mig som din/jeres psykoterapeut, parterapeut eller coach

Igennem mine mange forskellige terapeutiske uddannelser, har jeg lært, hvad der skal til for at mennesker har et godt og værdifuldt liv, til trods for modgang.

Men også fordi jeg forstår livet og dets facetter på et personlig plan igennem en lang personlig udviklingsrejse, hvorigennem jeg har opnået en gennemgribende indsigt i mig selv på mange forskellige psykologiske planer. Dette kombineret med en massiv erfaring fra mange klienter gør, at der kan opleves betydelige fremskridt efter ganske kort tid.

Som person og psykoterapeut er jeg indlevende, nærværende og lyttende med en skarp intuition og blik for den centrale problemstilling, der skal arbejdes med, for at jeg lige netop kan hjælpe dig/jer. Netop disse evner giver mig adgang til at kunne møde alle klienter og samarbejdspartnere med stor empati og med en ganske særlig klarhed, forståelse og vågenhed.

Udover at fungere som sexolog, parterapeut og individuel psykoterapeut, stresscoach og hypnoterapeut, giver jeg også løbende supervision til de, der er i gang med en 4,5-årig uddannelse til psykoterapeut ved www.psykoterapeutuddannelsen.com – en af Danmarks førende uddannelser i psykoterapi.

Jeg går desuden selv løbende i supervision, for ad den vej at opnå indsigt i nye redskaber og metoder – samt fortsat motivere min egen udvikling.

Yderligere information om min baggrund indenfor psykoterapi

 • Certificeret psykoterapeut og parterapeut. Psykoterapeut M.P.F. – betyder at jeg opfylder Dansk Psykoterapeutforenings optagelseskrav
 • Certificeret hypnotisør
 • Certificeret stresscoach
 • Familieterapeut
 • Certificeret Sexolog
 • Supervisor
 • Efteruddannelse i chok og traume release
 • Efteruddannelse i skyld og skam
 • NADA Terapeut – øre-akupunktur som et effektivt supplement til stressbehandling, hvis jeg skønner at det er nødvendigt

Mere end 20 års erfaring som psykoterapeut og over 10-års uddannelser. Er desuden med til at uddanne næste generation af psykoterapeuter gennem psykoterapeutuddannelsen.com.

I alle sessioner vil du blive mødt i øjenhøjde, med et åbent hjerte og sind, samtidig med at jeg gør brug af min skarpe intuition og min evne til at møde mennesker lige dér, hvor de er.

Hvorfor vælge mig som din/jeres psykoterapeut, parterapeut eller coach

Igennem mine mange forskellige terapeutiske uddannelser, har jeg lært, hvad der skal til for at mennesker har et godt og værdifuldt liv, til trods for modgang.

Men også fordi jeg forstår livet og dets facetter på et personlig plan igennem en lang personlig udviklingsrejse, hvorigennem jeg har opnået en gennemgribende indsigt i mig selv på mange forskellige psykologiske planer. Dette kombineret med en massiv erfaring fra mange klienter gør, at der kan opleves betydelige fremskridt efter ganske kort tid.

Som person og psykoterapeut er jeg indlevende, nærværende og lyttende med en skarp intuition og blik for den centrale problemstilling, der skal arbejdes med, for at jeg lige netop kan hjælpe dig/jer. Netop disse evner giver mig adgang til at kunne møde alle klienter og samarbejdspartnere med stor empati og med en ganske særlig klarhed, forståelse og vågenhed.

Udover at fungere som sexolog, parterapeut og individuel psykoterapeut, stresscoach og hypnoterapeut, giver jeg også løbende supervision til de, der er i gang med en 4,5-årig uddannelse til psykoterapeut ved www.psykoterapeutuddannelsen.com – en af Danmarks førende uddannelser i psykoterapi.

Jeg går desuden selv løbende i supervision, for ad den vej at opnå indsigt i nye redskaber og metoder – samt fortsat motivere min egen udvikling.

Yderligere information om min baggrund indenfor psykoterapi

 • Certificeret psykoterapeut og parterapeut. Psykoterapeut M.P.F. – betyder at jeg opfylder Dansk Psykoterapeutforenings optagelseskrav
 • Certificeret hypnotisør
 • Certificeret stresscoach
 • Familieterapeut
 • Certificeret Sexolog
 • Supervisor
 • Efteruddannelse i chok og traume release
 • Efteruddannelse i skyld og skam
 • NADA Terapeut – øre-akupunktur som et effektivt supplement til stressbehandling, hvis jeg skønner at det er nødvendigt

Mere end 20 års erfaring som psykoterapeut og over 10-års uddannelser. Er desuden med til at uddanne næste generation af psykoterapeuter gennem psykoterapeutuddannelsen.com.

I alle sessioner vil du blive mødt i øjenhøjde, med et åbent hjerte og sind, samtidig med at jeg gør brug af min skarpe intuition og min evne til at møde mennesker lige dér, hvor de er.

Dét, du er bevidst om, kan du styre. Dét, du ikke er bevidst om, styrer dig

Læs om parterapi
Læs om individuel terapi
Se priser

Dét, du er bevidst om, kan du styre. Dét, du ikke er bevidst om, styrer dig.

Læs om parterapi
Læs om individuel terapi
Se priser

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller send en besked via kontaktformularen nedenfor.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller send en besked via kontaktformularen nedenfor.

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Emne

   Din besked

   Vi er aldrig så sårbare, som når vi elsker.

   Sigmund Freud