Book online

LIFECOACHING

Dét, du er bevidst om, kan du styre. Dét, du ikke er bevidst om, styrer dig.

Livshjulet gør dig mere bevidst

Ofte har vi som mennesker tendens til først at arbejde med vores personlige udvikling, når vi bliver ramt af en livskrise som f.eks. skilsmisse, sygdom, stress eller lign. Men at arbejde med vores personlige vej i livet fra et mere ressourcefuldt sted giver virkelig mulighed for at rykke og skabe store og betydningsfulde forandringer. Her kommer muligheden for Lifecoaching med brug af Livshjulet ind.

Lifecoaching er et forløb. Og en proces. Målet er, at du får større selvindsigt. Gennem samtaleterapi og coaching hjælper jeg dig med at få øje på dine ressourcer, dine mønstre samt uhensigtsmæssige vaner og tanker. Kun gennem denne indsigt, kan vi skabe forståelse for dig og dine reaktioner. Og kun ad den vej og med denne indsigt, kan vi arbejde med at udvikle dig som person.

Som mennesker tænker og handler vi ud fra egne forestillinger om os selv og om omverdenen. Vores forestillinger og vores tanker er afgørende for, hvordan vi oplever forskellige situationer. Det, der synes sjovt for en person, kan udfordre og stresse en anden. I lifecoaching arbejder vi fordomsfrit. Udgangspunktet er, at alle tanker og følelser anerkendes og undersøges med forståelse og accept. Sammen undersøger vi, om dit indre understøtter dine værdier, mål og drømme i livet – eller om der er behov for justering.

Kører dit livshjul ubesværet?

Et kendt redskab, når vi arbejder med personlig lifecoaching, er Livshjulet. Det kan bruges som et værktøj til at betragte dit liv, for at se om der er behov for udvikling indenfor et eller flere punkter.

Klik på Livshjulet for at downloade det, og brug det som målestok for at se, om du kunne få glæde af et forløb.

livshjulet

Sådan bruger du Livshjulet:

Udskriv Livshjulet og sæt punkter på cirklen, for hvor højt du scorer på din egen tilfredshed indenfor de enkelte livsområder. 0 er slet ikke tilfreds og 10 er meget tilfreds. 0 er i midten og 10 er den yderste linje i cirklen. Forbind herefter prikkerne ved hjælp af streger. Er grafen, der nu fremkommer meget rykket ind mod midten, er det altid en god idé at kigge på sit liv indenfor dette område.

Lyder det som en rejse, som du har lyst til at tage, så hører jeg hjertens gerne fra dig på telefon 41 13 00 84 eller du er velkommen til at kontakte mig på kontakt@kristianlysdahl.dk

PRØVETIME
Stress-test
Virksomhedsudvikling

Lifecoaching

Kr.500prøvetime
  • 60 min
  • + Moms
Få kærligheden og glæden ved at være dig til at vokse
Oplev at rumligheden og overskuddet stiger
Lær at mestre situationer og relationer som tidligere voldte dig besvær

Kontakt mig på 4113 0084 eller send en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

BOOK EN 15 MIN GRATIS FORSAMTALE