Book online

INDIVIDUEL TERAPI

Vi kan alle blive udfordret på livets vej

Er du udfordret i dit liv for tiden og kunne du tænke dig at opleve mere glæde, mening, motivation eller retning i livet? Eller har du brug for at få en stærkere følelse af at være et ​værdifuldt menneske, uden at skulle knokle dig syg af stress på arbejde eller privat?

Kunne gøre det, eller sige det, som du allerhelst vil. Uafhængigt af andres meninger, kærlighed eller anerkendelse for at føle, du er berettiget til at sige eller gøre det, du allerhelst vil.

Kunne du tænke dig at opleve at have flere ressourcer i en hektisk hverdag, som det moderne liv ofte giver os?  Være den partner, medarbejder, forælder, ven du allerhelst vil være. Få en indre ro og en oplevelse af, hvordan livet folder sig ud som et smukt, farverigt og nuanceret maleri, fordi du kan leve frit i udtryk og handling.

Ønsker du dig dette, så er en professionel og kærlig guidning med individuel terapi hos mig en måde at få det på. Det kan føre dig i retningen mod et liv med mere glæde, lidenskab, balance, sammenhæng og ikke mindst selvkærlighed.

Sammenfattet ser jeg terapi som en mulighed for at:

  • ​​Opnå klarhed på nogle områder i ​dit liv, arbejdsmæssigt eller personligt
  • Skabe klarhed omkring komplekse følelser
  • Arbejde dig igennem en traumatisk eller chokerende oplevelse
  • Udvikle dig personligt, for at kunne være en bedre leder, ven, partner eller forældre
  • Få nogle værktøjer til at klare situationer elegant og let. Situationer, som før føltes svære eller uoverkommelige
  • Få teknikker og forståelser, der afvikler negative tanke- og handlemønstre
  • Opleve en større betydning i livet og/eller give dit selvværd et boost.

Hvordan ser og praktiser jeg individuel samtaleterapi

Jeg ser terapi som en mulighed for at få opløst indre blokeringer, der kan forhindre dig i at leve et frit og fuldkomment liv. Det liv, som du inderst inde ønsker dig. Et liv, hvor du bliver mere bevidst om og lærer at stå ved dine følelser og behov og derved blive frigjort til at udleve hele dig, med alle de facetter lige netop du indeholder.

Det er min mission at støtte dig på vejen mod en større balance i livet. Balance mellem udefrakommende krav og de indre behov, du måske mærker kalder mere og mere på din opmærksomhed. Ved at opnå en bedre balance i dit liv på alle parametre, vil du kunne opleve større glæde, mere lidenskab, flere lykkelige stunder og grundlæggende indre ro. Det er min overbevisning, at livet herved vil opleves mere meningsfyldt.

Jeg brænder for at få hvert enkelt menneske til at blomstre, som de unikke mennesker, vi hver især er. Jeg kan via mine mangfoldige kompetencer, opnået gennem mange uddannelser, samt mange års klinisk erfaring, og stærkt udviklede intuitive evner, forstå, fritlægge og give dig redskaber til selv at forstå og opnå det fulde udbytte af dine iboende ressourcer. Herved kan du opnå større bevidsthed, frihed, balance og ikke mindst selvkærlighed – som netop er nøgleordet og hovedessensen af at leve et godt liv.

Den måske bedste beskrivelse af, hvordan det virker, har jeg fået som feedback fra en af mine tidligere klienter.

”Kristian er en helt exceptionel god guide og støtte på den personlige rejse mod et mere selvkærligt og afbalanceret liv. Et liv, hvor jeg ikke længere er tilskuer og medløber, men aktivt til stede, elskende, nærværende. Med Kristians rolige og autentiske væsen ved min side, fik jeg den bedste støtte til at være mig, hele fantastiske mig!

Jeg havde, som resultat af nogle af livets svære udfordringer, aflært evnen til selvkærlighed og var præget af en følelse af ikke at være skabt til livet. Jeg var ikke længere klar over, hvilken kraft, der ligger i kærligt af kunne stå og hvile i mig selv. Jeg brugte både andre mennesker, medicin og alkohol på usunde måder. Det blev krykker i et halvhjertet forsøg på at humpe igennem livet. Med et panser af dimensioner for ikke at føle alt for meget og gå endnu mere i stykker indeni.

Når man, som jeg, har levet sådan, er det den STØRSTE gave at finde tilbage til et selvkærligt, nærværende og autentisk jeg. At få nedbrudt det værn, der forhindrede kærligheden i at nå ind i min kerne og lære mig at stå i mig selv. Nu lever jeg med sårbarheden og kærligheden som min styrke!” 

  • Kristina

Ring på tlf.: 41130084 og lad os finde en tid til at begynde din personlige rejse med mig som din guide. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hos mig er du i trygge rammer og er garanteret fuld fortrolighed gennem tavshedspligt.

UDTALELSER

“Ved Kristian får man erfaren, fokuseret og medmenneskelig hjælp.
Han har en utroligt god og intuitiv evne til hurtigt at spore sig ind på
kernen af både personen og udfordringerne der opleves. Kristian formår
at videregive redskaber, man kan bruge med det samme til både at
genkende ens udfordringer og neutralisere dem, så man vokser og
får øje på sit eget værd og tør være i det.  Det giver et løft i hverdagen
og mulighed for at udvikle og styrke sine relationer og
fremelske sine inderste evner.”

Marianne J

Efter et forløb hos Kristian Lysdahl p.g.a. stress, angst og depression har jeg det nu særdeles godt. Jeg har fået et langt stærkere psykisk fundament til at klare livets udfordringer. Jeg hviler meget mere i mig selv og i at være den, jeg er, og mit liv er blevet meget mindre op ad bakke. Jeg kan varmt anbefale Kristian Lysdahl.

Lene

FÅ STØTTE PÅ VEJEN

Vores liv udvikler sig ikke altid, som vi ønsker. Og alle møder udfordringer, som kræver en særlig indsats af os. Dette kan gøres med eller uden hjælp. Et er dog sikkert – det er lettere med støtte på vejen. Blandt de områder som typisk kan behandles i et psykoterapeutisk forløb er:

– Vrede
– Sorg
– Angst
– Meningsløshed
– Håbløshed
– Udbrændthed
– Ensomhed
– Tomhed
– Lavt selvværd
– Tvivl
– Problemer i parforholdet
– Forvirring
– Problemer med relationer
– Længerevarende ked-af-det-hed
– Særlig sensitivitet
– Skyldfølelse
– Misbrug
– Spiseforstyrrelse
– Traume
– Social angst
– Uforklarlige kropslige symptomer såsom pludselig hjertebanken og spændinger

Samtaleterapi prøvetime

Kr.70060min
  • Moms frit

Samtaleterapi

Kr.95060min
  • Moms frit

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

BOOK EN PRØVETIME