HOLDFORLØB: FOREBYG STRESS

Holdforløb for erhverv og private

Pas på dine medarbejdere eller frivillige medarbejdere. Book et forebyg stress-forløb.

Vi mennesker er hver dag udsat for et bombardement af informationer, som vi skal forholde os til i både privatlivet, og når vi er på arbejde. Dette skaber en masse udfordringer for det moderne menneske. Hvad skal vi vælge, hvad har vi lyst til og hvad er godt for os og hvad er ikke godt for os.

Det ender tit op med at vi skynder os fra det ene til det andet og mister os selv og i det og foretager dårlige valg for os selv og får stress eller ”bare” trives dårligt i vores liv. Døjer med indre kampe og diskussioner som igen medfører alt lige fra dårlig nattesøvn, tankemylder, spændingsopbygninger i kroppen og i yderste konsekvens stress sygemelding.

Forebyg stress-forløb

Udbytte for den enkelte deltager:

For at give dig mere ro og nærvær i livet har jeg udviklet et forebyg stress-forløb, der er designet til at gøre dig mere robust over for ydre stressfaktorer og det der påvirker dig dårligt. På den måde kan du få mere ro i forhold til indre kampe og diskussioner som unægtelig mange af os har. Forløbet vil give dig en væsentlig større bevidsthed om, hvad der er godt for dig, og hvad du har brug for. Du vil lære dig selv at kende på nogle nye måder og områder som du formodentlig ikke har tænkt på eller mærket før så indre kampe og diskussioner stopper, før det bliver til tankemylder, mangel på nattesøvn eller andre uhensigtsmæssige kropslige og psykiske reaktioner.

Forstå og forebyg stress workshop/kursus

Forstå og forebyg stress workshop/kursus i hele DK til firmaer, institutioner, foreninger og private grupper – varighed i alt 5 timer max 15 personer.

Modul 1 – 3 timer
Modul 2 – 2 timer (3 måneder efter modul 1)

 • Hvad er stress set ud fra et psykologisk og fysisk perspektiv og den indflydelse det har på os og vores liv.
 • Læring om hverdagssituationer og praktiske ting, der påvirker os og har eskalerende   effekt på vores stress. Men også simple redskaber der afstresser os i hverdagen. Lige fra mad, søvn til fitness.
 • Lær at forstå 5 punkter om hvad der især giver os stress i vores arbejdsliv.
 • Hvordan ved du, når du har stress og lær at forstå tegn på stress, før det bliver til kronisk stress.
 • Lær et værktøj der kan få dig til at se mønstre i din stress i dit liv og hvordan du ændrer adfærden, så du undgår stress i fremtiden.
 • Q & A om stress

Tilmelding til forebyg stress-forløb

Forebyg stress-forløbet køres som holdforløb med max 15 deltagere per hold så den enkelte får et optimalt personligt udbytte af forløbet. Hvis du vil melde dig til et holdforløb eller gerne vil høre lidt mere om, hvad forløbet kan gøre for lige netop dig så kontakt mig på mail kontakt@kristianlysdahl.dk eller tlf. og SMS på 41 13 00 84. Datoer og tidspunkter kan ses her 

Hurtig og effektiv behandling så du minimer risiko for en fyrring
Tilbage til normal tilstand på den halve tid

Spørgsmål? Send en besked!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked