/Virksomhedsudvikling
Virksomhedsudvikling2018-12-19T14:14:39+00:00
Book online

VIRKSOMHEDSUDVIKLING

Kraftfuld transformation starter med afklaring

De mest almindelige mentale helbredsproblemer hos erhvervsaktive er ubalancer som følge af arbejdsmiljøet, som fører til stress, depression og angst. Ofte har disse ubalancer rod i manglende forståelse af, hvad der skaber trivsel hos den enkelte, eller hos den samlede medarbejdergruppe.

Det kan som leder og virksomhed være svært at favne alle forskellige mennesketyper og møde det enkelte menneske, der hvor de har brug for det for at kunne trives og derigennem skabe et godt arbejdsmiljø i en afdeling, eller i virksomheden generelt.

Igennem supervision og/eller coaching af afdelinger, eller den enkelte medarbejder i en virksomhed, har jeg gode erfaringer og værktøjer til at forebygge disse problematikker, eller til komme eksisterende udfordringer til livs.

Motiveret medarbejderstab skaber fremdrift og resultater

Ved at finde ind til af roden til de mentale ubalancer, som medfører stress, depression og angst hos den enkelte medarbejder, får jeg i samarbejde med virksomheden skabt nye veje, der reducerer sygefraværet og øger fastholdelsen på arbejdspladsen. Men som det allervigtigste fokuspunkt og succesparameter, arbejder jeg for at skabe en motiveret medarbejderstab med et stærkt sammenhold, der bruger energien på fremdrift og på at skabe resultater for virksomheden, i modsætning til at være destruktive overfor sig selv og virksomheden.

Jeg arbejder normalt vis med medarbejdertrivsel ved at skabe en arbejdspladskultur præget af åbenhed og rummelighed i mellem kollegaer og ledelse.

Fordele ved at arbejde med medarbejdertrivsel

 • Mindre stress
 • Konstruktive dialoger mellem kollegaer og ledere
 • Færre sygedage
 • Motiveret medarbejderstab
 • Bedre vilkår for samarbejde og dermed resultater
 • Fastholdes af kompetencer i virksomheden
 • Energien bruges på fremdrift i stedet for negative tanker og mønstre.

Er medarbejder tilfredsheden alt for lav, måske også sygefraværet for højt? Oplever I for mange gå ned med stress, eller får I mange opsigelser? Så var et medarbejderudviklingsforløb måske noget for jer! Jeg tilbyder forløb, hvor jeg kommer ind til kernen af jeres problematikker, så der bliver flere smil og mindre stress i jeres virksomhed eller afdeling.

Typiske cases hvor jeg tilbyder virksomhedsudvikling

 • En afdeling mistrives og har blodrøde tal i medarbejdertilfredshedsundersøgelserne
 • Et projekt er mere eller mindre kørt af sporet og virksomhedenhar brug for at komme på rette køl igen og få udarbejdet en handlingsplan, samt et overblik over hvordan det kan effektueres på alle niveauer. Jeg tilbyder støtte på flere planer, lige fra at samlet op på medarbejderne, til at få et overblik over økonomien og til få lagt en ny plan for hvordan projektet genoprettes i sin heldhed.
 • Firmaet er i en tranformationsfase. f.eks. fra at være en enkeltmandsvikrsomhed til at være blevet flere og der opstår et behov for at få sat yderligere struktur på virksomheden.
  Jeg hjælper med at gå fra brandslukning til en struktureret arbejdsgang i virksomheden.

Har du spørgsmål til virksomhedsudvikling, kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på kontakt@kristianlysdahl.dk.

Virksomhedsudviklingsforløb er veldokumenteret. Det har stor værdi for den enkelte medarbejder i form af større livsglæde og er samtidigt til gavn for virksomheden bl.a. gennem kraftig reduktion i sygefraværet. Og sygefravær koster – både økonomisk og menneskeligt.

Virksomhedsudvikling

Kr.1000,-
ex moms pr. time
Stress-test
Samtaleterapi
Foredrag

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

RING PÅ 41 13 00 84 FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE