/Supervision
Supervision2018-12-19T14:04:28+00:00
Book online

SUPERVISION

Supervision af behandlere og institutioner

Som behandler, det være sig som psykoterapeut, psykolog eller en anden form for behandler, hvor du bruger dit indre – og dermed dig selv – vil du til tider støde ind i udfordringer, som forhindrer arbejdet med klienten, eller gruppen, i at lykkes til fulde.

Derfor er det centrale for mig, i min position som din/jeres supervisions-terapeut, at du/I lykkes i arbejdet med din klient eller gruppe. Når man lykkes til fulde med sin terapi eller coaching, så oplever man selv at være mere vellykket og klienterne vil naturligt også udvikle sig hurtigere og få en succesoplevelse, som igen smitter af på dig.

Et naturligt led i arbejdet med mennesker

Supervision er altså et tilbud til terapeuter, institutioner, behandlingssteder og andre offentlige instanser, der arbejder med mennesker og som ind imellem har brug for at blive støttet i denne proces. Dette er et naturligt led i det at arbejde med mennesker, da vi i den type arbejde ofte støder på indre og ydre begrænsninger – det kan både være i forbindelse med mangel på faglighed, personligt eller noget ledelsesmæssig der kommer i klemme. Nogle gange et miks af det hele.

I supervision tager vi de enkelte sager op i et gruppeforum, hvor jeg arbejder med den enkelte medarbejder, der er involveret. Det kan eksempelvis være en behandler, der ikke komme videre i behandlingen af en ADHD ramt borger. Behandleren tages så i (gruppe)supervision for at finde frem til, hvor begrænsningen er. Dette kan så være fagligt, ledelsesmæssigt, eller personligt betinget. Igennem supervisionen kommer vi i fællesskab frem til, hvordan du som behandleren kan opløse begrænsningen og hvordan der kan handles på det.

Kom tilbage på sporet og få ny energi

Gennem supervision bliver du støttet til at skabe et langt bedre fagligt og personligt overblik over de handle- og forståelsesmuligheder, som du har. Supervisionen giver dig muligheden for at få øje på nye tilgange og vinkler på de sager, som skaber udfordringer. Du vil gennem supervision opleve at få tilført ny energi og evnen til genfinde modet i forhold til det som bremser dig/virksomheden, skaber stagnation og udfordringer – og i stedet finde veje til at vende det til positiv, fremadrettet bevægelse.

Målgruppe

  • Terapeuter
  • Sagsbehandlere
  • Ledere og ledelsesgrupper
  • Fagpersoner indenfor skole og institution

Mit arbejde med supervision har ført til, at jeg er tilknyttet psykoterapeutuddannelsen.com som supervisions-terapeut for psykoterapeuter under uddannelse.

Har du spørgsmål vedr. supervision for terapeuter/behandlere/institutioner, kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på kontakt@kristianlysdahl.dk.

Supervision

Kr.1000pr. time
  • Prisen er inkl. moms
PRØVETIME
Stress-test
Samtaleterapi
Virksomhedsudvikling

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

BOOK EN PRØVETIME TIL REDUCERET PRIS