/Supervision erhverv
Supervision erhverv2017-04-12T15:12:49+00:00
Book online

SUPERVISION ERHVERV

Supervision er et værktøj til faglig og personlig udvikling hos medarbejder, afdelinger og ledere i virksomheder, kommuner, institutioner. og foreninger.

supervisionen lærer jeg de involverede leder, medarbejdere hvad der skal til at de lykkes til fulde, med det de vil opnå som individ eller gruppe. Som før har syntes uløseligt eller for ressource krævende til at kunne blive løst.

Supervision er dialog

Du vil lære at se dine udfordringer på en ny måde igennem supervision, hvor det ellers har syntes umuligt eller meget svært at lykkes fuldt ud som leder, medarbejder eller som en hel afdeling.

Vi er hver især unikke personligheder og har derfor hver vores ”model af verden”, dvs. vi ser og oplever verden og ager udefra den måde vi oplever verden på.

På en arbejdsplads kan mange forskellige oplevelser af verden opleves som besværligt og være årsagen til konflikter, dårlige relationer, misforståelser, uhensigtsmæssige arbejdsgange og følelsesmæssig påvirkning, der gør den enkelte medarbejder og afdelinger “uklar” i tanke og handling.

Supervision er en løsningsmodel

Supervision kan derfor være en effektiv måde at løse op for fastlåste problemstillinger og konflikter. Formålet med supervision er gennem en systematisk samtale med de(n) involverede at uddrage læring, øge fagligheden og udvide handlemuligheder i forhold til konkrete udfordringer, som den enkelte eller en hel afdeling står med i sit arbejde for at nå helt i mål med det I gerne vil lykkes med.

Kontakt mig for at hører mere på mail kontakt@kristianlysdahl.dk
eller ring Tlf. 41 13 00 84

Ring eller skriv og få et tilbud.

PRØVETIME
Stress-test
Stresscoaching
Lifecoaching
Lederudvikling

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE