/Stressbehandling
Stressbehandling2019-10-01T09:00:11+02:00
Book online

TEST OM DU ER STRESS RAMT?

Har du tankemylder? Sover du dårligt om natten? Har du svært ved at falde til ro? Kan du ikke overskue opgaverne på dit arbejde og i dit private liv? Har du ind imellem hjertebanken eller andre kropslige reaktioner, som du ikke har haft før? Så er der en stor sandsynlighed for, at du har fået stress og er kommet fysisk og mentalt ud af balance. Tag stresstesten så du kan få et præcist indblik i, hvor stresset du er.

MED CERTIFICERET STRESSCOACH TILBAGE TIL ET GODT LIV MED 7 TIL  8 SAMTALER

Hvis du vælger at gå i et stresscoaching forløb hos mig, så vil du få konkrete redskaber som får dig afstresset her og nu, desuden en stressforebyggelses del, så du kan undgå at blive alvorligt stresset resten af dit liv.

 • Du får redskaber som øjeblikkeligt bidrager til, at du som stressramt bliver afstresset
 • Jeg lærer dig helt konkret at mærke, hvad der i nuet stresser dig,
  så du kan undgå det i fremtiden.
 • Gennem arbejdet med mig erfarer du, hvad der bygger dig op og giver dig et liv med balance mellem det at yde og nyde.
 • Du lærer hvordan du kommer til at sove godt og nok.
 • Du bliver bevidst om hvordan du effektivt får dine stresshormoner ud af kroppen igen
  • Når du er stressramt er dit kortisol og adrenalin niveau i blodet alt for højt
 • Du erfarer hvordan du aflaster din hjerne, så den og din hjerne og krop kan falde til ro igen.
 • Du skaber grobunden for at fortsætte det gode liv, som ligger foran dig.

Alt i alt et unikt stressbehandlingsforløb der består af 7 – 8 samtaler (alt efter hvor højt dit stress niveau er). Du vil allerede kunne mærke en markant forskel på din stress-tilstand efter 1,5 måned, hor du har haft dine første 4 til 5 samtaler.

Har du spørgsmål til mit ’fra stress til trivsel forløb’ kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på mail kontakt@kristianlysdahl.dk

EFFEKTIV STRESSBEHANLDING MED HURTIG EFFEKT

Fordi jeg forener værktøjerne fra min baggrund som certificeret stresscoach med min viden og mangeårige erfaring som psykoterapeut, bliver den stresshåndtering, som jeg tilbyder, meget effektiv.

Du lærer at blive bedre til at opfange egne stresssymptomer tidligt – og lærer hvordan du selv kan håndtere pressede situationer. Indsigter som ruster dig til fremadrettet at vælge en mere hensigtsmæssig tilgang til såvel adfærd som tankemønstre. Hermed bliver du i stand til at undgå stress resten af livet.

Få effektiv stressbehandling over 3 måneder. Bliv bevidst om hvad der stresser dig og få hjælp til at finde løsninger på dine stressorer og kom varigt ud af din stress.

UDTALELSER

Hej Kristian.

”Fredag den 5. februar 2016, fik jeg Black out på motorvejen nord for Kolding med 120 km. i timen og blev efterfølgende sygemeldt fra arbejde med stressdiagnose.

Nu et år senere er jeg raskmeldt og arbejder på fuld tid igen. Jeg har det godt nu og er væsentligt klogere på mig selv og de værdier som jeg har i mit liv, end jeg var før.

Jeg vil takke dig for hjælpen med at komme ovenpå. Der er mange ting som har skullet til for at nå her til. Jeg har fået hjælp hos læge, psykologer, neurolog, højere magter og hos dig undervejs.

Det konkrete arbejde med læsning, skrivning og tankeøvelser som du satte mig i gang med, sammen med din oprigtige  interesse og engagement gjorde forskellen, når mit mod og troen på nogensinde at blive rask igen var i bund.”

Tak for det.

Hilsen Árni.

Prøvetime stressbehandling

Kr.500pr. time
 • Moms frit

Stressbehandling 7 til 8 samtaler - 60 min pr. gang

Kr.800pr. time
 • Moms frit

Stresscoaching erhverv 7 til 8 samtaler - 60 min pr. gang

Kr.900pr. time
 • Plus Moms
Hurtig og effektiv behandling så du minimer risiko for en fyrring
Tilbage til normal tilstand på den halve tid

Få kærligheden og glæden tilbage i dit liv

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

TEST DIT STRESS-NIVEAU