/Samtaleterapi
Samtaleterapi2017-04-12T15:24:16+00:00
Book online

SAMTALETERAPI

Indre spændinger og konflikter

De fleste mennesker, hvis ikke alle, kender til at have indre diskussioner med sig selv. Disse diskussioner med sig selv kan nogle gange være af knap så kærlig karakter over for os selv. Det kan være, at vi skælder ud på os selv – er vi nu gode nok, har vi gjort nok, vi presser os selv. Eller vi har bare lyst til at sige noget, men vi tør ikke og bliver så sure over, at vi ikke turde eller har lyst til at sige fra sige/stop, men vi gør det ikke og ender med samme resultat, nemlig at vi skælder os selv ud igen.

Mulighederne for vores indre diskussioner er ligeså mangfoldige, som de diskussioner vi kan have med andre mennesker inkl. de skænderier, vi kan have med andre mennesker. Disse skænderier kan også foregå med os selv.

Når disse diskussioner er af negativ karakter, kalder jeg det for indre konflikter. Disse indre konflikter fører til ubalance i os selv og kan føre til alt fra angst, depression, stress eller andre former for psykisk og eller fysisk ubehag og i værste fald sygdomme og selvmord. Ofte fører fører disse indre konflikter også til konflikter udenfor os selv, hvilket kan medføre fx fyringer fra arbejdspladser eller skilsmisse eller andre former for ubehaglige konflikter i vores relationer.

Jeg har gjort det til mit speciale at stoppe disse indre konflikter, så det psykisk og fysisk ubehag stopper, og vi får en mere kærlig tilgang til os selv, vores relationer og dermed livet, og derigennem oplever vi et mere givende og positivt liv… måske ligefrem et lykkeligt liv til tider.

Forstå din indre sandhed, så du kan udfolde dit fulde livs potentiale

Som mennesker tænker og handler vi ud fra egne forestillinger om os selv og om omverdenen. Vores forestillinger og vores tanker er afgørende for, hvordan vi oplever forskellige situationer. Det, der synes sjovt for en person, kan udfordre og stresse en anden. I psykoterapi arbejder jeg fordomsfrit fordi vi alle er forskellige mennesker med forskellige behov og udfordringer i livet. Udgangspunktet er, at alle tanker og følelser anerkendes og undersøges med forståelse og accept. Sammen undersøger vi, om dit indre understøtter dine følelser, værdier, mål og drømme du har i livet.

Mange opsøger mig fordi de oplever, at livet er blevet svært eller har været svær i lang tid. Måske er der udfordringer i parforholdet eller andre nære relationer. Måske befinder du dig midt i en livskrise efter fx. fyring, dødsfald, skilsmisse eller andet, som påvirker dig i en følelsesmæssig grad som du har brug for at forstå og få løsnet op for.

Her hjælper psykoterapi dig til at kunne håndtere dine følelser, uanset det er fx sorg, vrede eller magtesløshed. Du får hjælp til at komme videre i livet – styrket og i balance.

Når livet er svært

Indre spændinger løsnes op for mere frihed og større tilfredshed i livet

Som din terapeut hjælper jeg dig med at opnå større selvindsigt på områder, hvor der opstår spænding og konflikter i dit liv. Jeg kan hjælpe dig med at afdække og forstå tanke- og handlemønstre, og ad den vej gøre dig i stand til at agere på en måde som passer til dig så du bliver tilfreds i de situationer som tidligere blev for svære eller uoverskuelige at håndtere og gjorde dig skidt tilpas.

Jeg tager udgangspunkt i, hvordan du oplever livssituationer. Og jeg hjælper dig med at skabe nye veje, som vil give større tilfredshed og velvære i situationer som før fik dig i følelsesmæssig ubalance.

Uanset dit udgangspunkt, så hjælper jeg dig med at finde dine svar til hvordan du kan gå ad den vej i livet der gør dig allermest tilfreds og lykkelig. Min passion er at guide mennesker så de forstår sig selv og ad den vej kan handle i pagt med sig selv og således selv føler de bestemme i livet og ikke styres uhensigtsmæssigt af andre eller dårlige mønstre eller vaner.

Personling udvikling – vejen til din indre stemme

Andre igen kommer fordi de er nysgerrige på sig selv og på deres mønstre og overbevisninger fordi de ikke føler at det helt passer til dem. De ønsker at blive den tro udgave af sig selv og ved, at det kræver indsigt i gamle overbevisninger, uhensigtsmæssige mønstre og fastlåste tanker, før disse kan undersøges og bevidst ændres.

Personlig udvikling er også til dig, som er gået i stå – i din karriere eller måske i livet. Det er for dig, som savner passion og mening.

Rammen for samtaler er empati og tavshedspligt

Det er vigtigt for mig, at terapien foregår i et empatisk og respektfuld samspil, og da jeg har tavshedspligt, er du naturligvis garanteret fuld fortrolighed.

Samtaleterapi

Kr.800per gang
  • 60 min
  • Kr.500prøvetime
  • Priser er inkl. moms

FÅ STØTTE PÅ VEJEN

Vores liv udvikler sig ikke altid, som vi ønsker. Og alle møder udfordringer, som kræver en særlig indsats af os. Dette kan gøres med eller uden hjælp. Et er dog sikkert – det er lettere med støtte på vejen. Blandt de områder som typisk kan behandles i et psykoterapi forløb er:

– Vrede
– Sorg
– Angst
– Meningsløshed
– Håbløshed
– Udbrændthed
– Ensomhed
– Tomhed
– Lavt selvværd
– Tvivl
– Problemer i parforholdet
– Forvirring
– Problemer med relationer
– Længerevarende ked-af-det-hed
– Særligt sensitiv
– Skyldfølelser
– Misbrug
– Spiseforstyrrelser
– Traumer
– Social angst
– Uforklarlige kropslige symptomer såsom pludselig hjertebanken og spændinger

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE