/Samtaleterapi
Samtaleterapi2018-12-19T13:31:20+00:00
Book online

SAMTALETERAPI

Hvorfor samtaleterapi hos mig? Find ind til dit autentiske jeg!

Samtaleterapi går for mig ud på, at du som menneske kommer ind og forstår og mærker dit autentiske jeg.

For mig handler det autentiske menneske om meget mere, end det vi viser gennem vores funktion eller roller i organisationen, eller familien. Måske kan du genkende autenticitet som noget hos dig selv eller hos andre, nemlig i de øjeblikke hvor vi brænder igennem som menneske – det er dér, hvor vi har forbindelse til hele os – vores krop, vores sanser og vores følelser. Til vores egen kerne. Den vi ER udover vores funktion og rolle på jobbet, i familien eller i samfundet.

Hvornår ved du så, at du har fat i din autentiske jeg?

Det er for mange meget subtilt, men de fleste kan godt se og mærke det hos sig selv, eller i andre i korte eller længerevarende glimt/øjeblikke. Vi kan f.eks. mærke det, når et andet menneske spiller en rolle og kun har kontakt til sine tanker. Fordi vi er meget mere end vores tanker. Et autentisk menneske har en god forbindelse mellem hoved og krop. Hvis man f.eks. er autentisk i nuet med et andet menneske, giver det adgang til, at vi tør vise fuldstændig, hvem vi er og det kan mærkes som en fylde i vores kroppe. Fylde og varme som du måske bedst kender fra, når der opstår autenticitet mellem dig og et andet menneske. Det opstår i nuet, som en dybere og mere ægte kontakt imellem jer.

Hvad gør samtaleterapi i den forbindelse?

Igennem samtaleterapi hos mig vil din autenticitet blive styrket og udviklet igennem en dyb forståelse for hvad der ’bare’ er tanker og hvad der er dit autentisk jeg. Herigennem får du lyst til at stå frem med hele dig. Du vil blive bedre og bedre til at turde at vise hele dig, stå stærkere i en sårbarhed og til ikke at være bange for at blive afvist, krybe i skjul eller blive aggressiv på en måde, som du fortryder bagefter. Du vil i forløbet opleve, at du brænder mere og mere igennem, efterhånden som du vil erfare situationer, hvor du stod frem som dig selv og hvor kraftfuldt det var. Du vil udvide pladsen til at være dig og troen på dig selv og du vil turde at fremstå som det hele menneske, du er – i alle livets sammenhænge!

Hvordan bliver du mere autentisk?

Når jeg arbejder med dig, i min klinik i Århus, bliver du bevidst om den, du ER. Også om de sider, som du har fortrængt. De sider, du ikke blev anerkendt for gennem din opvækst. De sider, der blev skammet ud. Disse sider kalder jeg for ‘skyggesider’. Oftest bliver ordet ‘skyggeside’ misforstået. En skyggeside er en side, du har, men som er blevet fortrængt. Det kan både være en positiv og en negativ side. Men denne side lever fortsat i dit ubevidste og kan spille dig et puds i dine relationer til andre. Der ligger ofte meget energi gemt i en skyggeside, også ofte betegnet som det ubevidste jeg, og når den kommer frem og bliver integreret på ny i dit bevidste jeg, bliver du et mere helt menneske og dermed mere autentisk.

Igennem mine mange uddannelser og erfaringer fra mange års samtaler – samt min egen rejse og problemstillinger omkring min egen autenticitet – har jeg fundet frem til en blid og forandringsskabende vej til at finde ind til din autenticitet. Det gøres via samtaleterapi, hvor jeg benytter en kombination af krops og gestalt terapi, kognitiv terapi, IDSTP terapi og familie og relations terapi.

Lyder det som en rejse, som du har lyst til at tage, så hører jeg hjertens gerne fra dig på telefon 41 13 00 84 eller du er velkommen til at kontakte mig på kontakt@kristianlysdahl.dk

Typiske symptomer på personlig ubalance

 • Lavt selvværd – høj gard af selvkritik
 • Vanskeligheder ved at rumme egne følelser
 • Overforbrug af stimulanser
 • Mistrivsel på arbejdspladsen
 • Mangel på retning i livet
 • Præstationsangst
 • Hyppige konflikter
 • Udfordringer med at sætte grænser for sig selv og andre
 • Følelsen af at være forkert, usikker og misforstået
 • Manglende tillid til andre mennesker

Rammen for alle samtaler er empati og tavshedspligt

Det er vigtigt for mig, at terapien foregår i et empatisk og respektfuld samspil og jeg har naturligvis tavshedspligt, så du er garanteret fuld fortrolighed.

Samtaleterapi

Kr.800per gang
 • 60 min
 • Kr.500prøvetime
 • Priser er inkl. moms

FÅ STØTTE PÅ VEJEN

Vores liv udvikler sig ikke altid, som vi ønsker. Og alle møder udfordringer, som kræver en særlig indsats af os. Dette kan gøres med eller uden hjælp. Et er dog sikkert – det er lettere med støtte på vejen. Blandt de områder som typisk kan behandles i et psykoterapeutisk forløb er:

– Vrede
– Sorg
– Angst
– Meningsløshed
– Håbløshed
– Udbrændthed
– Ensomhed
– Tomhed
– Lavt selvværd
– Tvivl
– Problemer i parforholdet
– Forvirring
– Problemer med relationer
– Længerevarende ked-af-det-hed
– Særligt sensitiv
– Skyldfølelse
– Misbrug
– Spiseforstyrrelse
– Traume
– Social angst
– Uforklarlige kropslige symptomer såsom pludselig hjertebanken og spændinger

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

BOOK EN 15 MIN GRATIS FORSAMTALE