/Psykoterapi
Psykoterapi 2017-10-09T10:04:35+00:00
Book online

PSYKOTERAPI

Dét, du er bevidst om, kan du styre. Dét, du ikke er bevidst om, styrer dig.

Få hjælp på din vej i livet

Psykoterapi er kort fortalt en samtalebehandling ofte kaldt samtaleterapi. Som psykoterapeut med mange forskellige uddannelser og mange års erfaring kan jeg afholde samtaler med henblik på at komme helt præcist ind til den problemstilling, som du oplever. Problemstillinger opleves ofte i form af indre spændinger og konflikter eller anden form for psykisk og fysisk ubehag. Ofte resulter det i en uhensigtsmæssig utilfredshed med dig selv og/eller dine omgivelser.

Det kan være problemer, der drejer sig om:

– Angst
– Depression
– Ked af det-hed
– Tristhed
– Vrede
– Bekymringer
– Sorg
– Social ulyst eller social angst
– Spiseforstyrrelser
– Forkerthedsfølelse
– Følelsen af at være alene

Via psykoterapi kan du opleve en positiv personlig udvikling.

Få indsigt i dine egne tanker og handlemønstre
Hovedformålet med samtaleterapi er at opnå forløsning igennem indsigt i egne tanker og handlemønstre, som gør, at du kan handle konstruktivt i forhold til det du har brug for. Det igen gør, at du vil blive mere tilfreds med dig selv. Fordi, når du bliver bevidst om dine tanker og handlinger, vil du i højere grad kunne skabe forandringer og slippe uhensigtsmæssig adfærd, der igen giver et større selvværd og livsglæde.

Jeg kan hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende og blive klogere på, hvad dine inderste behov og ønsker er.

Der findes mange forskellige terapiretninger – her er de 5 mest brugte:

  1. Psykodynamisk/psykoanalytisk terapi
  2. Kognitiv terapi/kognitiv adfærdsterapi
  3. Humanistisk/oplevelsesorienteret terapi
  4. Systemisk terapi
  5. Kropsorienteret psykoterapi

Min tilgang til det er en dynamisk og kropsorienteret terapi, som gør, at du tydeligt vil komme til at forstå sine egne følelser og længsler, og hvad du skal gøre for at komme hen til det, du gerne vil.

Barrierer nedbrydes for et bedre og frit liv

Forstå din inderste kerne
Mit speciale er at lære dig at forstå din inderste kerne, så du ad den vej, i en hver given situation ved, hvad du har brug eller behov for og lyst til og dermed lever et mere autentisk og lykkeligt liv. Det, der typisk forhindrer dig i at gå efter dét du har brug eller behov for og lyst til, er det, man kalder forsvar. Disse forsvar kan så være mere eller mindre ubevidste og er med til at forhindre dig i nuet at gøre dét, du har brug eller behov for og lyst til at gøre i fx relationer eller områder, hvor du har lyst til at udleve dine drømme.

Hvilke forsvar har du bygget op?
Forsvar er ofte opbygget på baggrund af forskellige livserfaring og typisk opbygget i barndommen eller igennem traumer eller andre dårlige livsoplevelser, hvor accepten af dig afhang af, om du tilpassede dig eller ej. Her blev du måske gjort forkert eller fik skæld ud, når du i forskellige sammenhænge gik efter dét du havde brug eller behov for og/eller havde lyst til. Du lærte at tilpasse dig dine omgivelserne for på den måde at tilfredsstille forældrenes eller omgivelsernes krav og forventninger, så du stadig kunne føle, at du stadig havde værdi for dine forældre eller andre. Hvis man ikke gjorde det, blev man gjort skyldig og forkert eller måtte opleve andre ukærlige handlinger mod en. Dette medfører et væld af mere komplekse følelser som fx sorg, vrede, angst og skyld i bestemte situationer.

Føler du utilpashed i livet?
Der er mange følelser, som kan være svære at forstå og håndtere uden hjælp fra en lifecoach eller psykoterapeut. Når dine følelser så ikke anerkendes i nuet af dig selv eller andre, bevist eller ubevidst, i ens voksen liv enten ved at de forties eller på anden måde undertrykkes opstår forskellige former for utilpashed i livet, alt efter hvilken situation du oplever i livet. Det kalder man et forsvar mod at mærke ens autentiske jeg og det den har brug, behov for eller lyst til.

Effektiv behandling via individuel terapi

Blidt og nænsomt hjælper jeg med at afdække og nedbryde dine forsvar og de bagvedliggende strategier. Når forsvaret ikke længere dominerer de nære relationer i forskellige sammenhæng, nedbrydes samtidig barrieren for udvikling af intime og følelsesmæssige relationer og på den måde oplever du at være mere fri fra tidligere bånd og kan mere frit og lykkeligt bevæge dig gennem livet.

Samtaleterapi

Kr.800per gang
  • 60 min
  • Kr.600prøvetime
  • Priser er inkl. moms

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE