/Psykoterapeut
Psykoterapeut2017-03-20T16:24:51+00:00

PSYKOTERAPEUT

Få hjælp til at genfinde glæden ved livet

Jeg er uddannet psykoterapeut M.P.F. og opfylder Dansk Psykoterapeutforenings optagelseskrav. Psykoterapeuter bliver uddannet i den private uddannelsessektor. Titlen er ubeskyttet. Et af mine primære mål er at hjælpe andre, måske også dig, med at genfinde glæden ved livet.

Jeg har siden 1989 beskæftiget mig med terapi og udviklingspsykologi og har et 10-årigt uddannelsesforløb inden for psykoterapi ved det tidligere institut for Gestaltanalyse, i dag psykoterapeutuddannelsen.com. Jeg holder mig blandt andet opdateret via Karin Gyltner, som underviser på psykoterapeutuddannelsen, hvor jeg løbende får indsigt i nye redskaber og metoder.

Til daglig arbejder jeg som individuel psykoterapeut, men jeg giver også supervision til de, der er i gang med en uddannelse til psykoterapeut ved Psykoterapeutuddannelsen A/S.

Psykoterapi er samtaleterapi

Formålet med psykoterapi eller samtaleterapi er at hjælpe dig til selv at kunne bearbejde dine problemer uafhængigt af mig som psykoterapeut, så du kan leve et bedre liv. Via samtaler lærer du at indøve nye færdigheder, ændre adfærdsmønstre og/eller få indsigt i de mekanismer, der resulterer i forskellige symptomer.

LÆS MERE OM EN PSYKOTERAPI

Effektiv behandling via psykoterapi

Få en prøvetime til halv pris og afgør, om du har lyst til at fortsætte et forløb hos mig. Efter timen melder jeg tilbage, om jeg tror, at jeg kan hjælpe dig. Vi kan herefter aftale et forløb ud fra dine ønsker og muligheder.

LÆS MERE OM EN PRØVETIME

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE