/Prøvetime
Prøvetime2018-02-01T20:42:14+00:00
Book online

PRØVETIME

Hvad retning og hvem skal jeg vælge?

Man behøver ikke at gå så meget op i, hvilken retning ens terapeut har specialiseret sig i, for forskning viser, at kvaliteten i relationen og samarbejdet der etableres mellem terapeut og klient, er af en større betydning for resultatet, siger bla. psykoterapeut Erik Wasli, der er formand for Psykoterapeut Foreningen.

Prøvetime til specialpris – er kemien i orden?

Vi kan næsten altid mærke om kemien er i orden første gang vi mødes. Jeg tilbyder derfor en prøvetime til special pris (ikke stresscoaching), så du kan få en oplevelse og føles af hvordan det er at gå hos mig. Efter timen vurderer du, om du har lyst til at fortsætte og jeg vurderer om jeg skønner at kunne hjælpe dig. Dernæst aftaler vi et forløb udefra dine ønsker og muligheder.

Jeg hjælper mennesker med praktisk talt alle slags psykiske problemer og alle slags ønsker om personlig videreudvikling. Jeg lægger vægt på at der en tillidsfuld, nær, kontaktflade og åben dialog mellem os. Jeg ser på hvordan dit liv er lige nu. På de håb du har til dit liv og i fremtiden. Jeg starter ikke med barndommen og hele livshistorien og/eller sygehistorien, hvis der er en sådan. De kan være relevante at inddrage hen ad vejen men ikke som udgangspunkt. Jeg lægger heller ikke vægt på diagnoser, men ser hellere på de udviklingsmuligheder og ønsker samt det potentiale du har i dig.

I prøvetimen finder vi ud af, hvilken metode du har det bedst med

Jeg arbejder med mange forskellige retninger, lige fra metoder hentet fra stresscoaching, kognitiv terapi, adfærdsterapi, psykoanalytisk terapi, dynamisk kortids terapi og andre retninger, men altid udefra et dynamisk tilgang til hvordan din egen psyke kan blive til en hjælper i stedet for en evt. modstander og dermed kan give dig det liv du ønsker dig.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til prøvetimen, så ring gerne til mig på 4113 0084.
Jeg modtager også psykologer og andre psykoterapeuter i egen terapi.

Stress-test
Stressbehandling
Lifecoaching
Lederudvikling

Book en prøvetime

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE