//Parterapi
Parterapi 2017-04-12T15:18:13+00:00
Book online

PARTERAPI

Parterapi: Forbedrer jeres forhold på alle plan

Få bedre kommunikation. Større glæde. Kend kærlighedssprogene. Bliv god -eller kom ligefrem til elske og respektere forskellighedenJ Også selvom – man er to forskellige personer med hver sin fortid, rutiner, familie kultur og historie, med de værdier og syn på verden det giver. At komme til alt se mulighederne med hinanden frem for begrænsningerne og udvikle jer til at være hinandens bedste støtte og ven, er det jeg kan hjælpe jer med at komme hen imod.

Er parterapi gavnligt eller nødvendigt?

Parterapi eller det at arbejde med sit parforhold, er altid gavnligt og givende uanset om forholdet er nyt eller gammelt. Især set i lyset hvor meget tid og energi vi ofte invester i vores parforhold. Seneste forskning viser også at mennesker der lever i gode relationer lever længere og bedre end dem uden gode relationer. Så investering af tid og energi i vores parforhold er rigtig godt givet ud.

Investerer I nok i jeres parforhold?

Nogle af de symptomer der kan være tegn på at parforholdet lider kunne være.

 • I taler ikke så meget sammen mere og render rundt med følelsen af at i glider fra hinanden.
 • I skændes tit om den samme problematik igen og igen uden der kommer en løsning på det
 • I opfatter ikke mere jeres forhold som jeres trygge base som danner fundamentet for jeres liv uden for parforholdet.
 • Hengivenheden svinder ind og de kærlige gestus, kys, kram er blevet mindre.
 • I oplever det er blevet et praktisk forhold hvor det mere drejer som om planlægning og løsning af opgaver og spontaniteten er forsvundet.
 • Følesen af fællesskab varme og intimitet er forsvundet eller fungerer på et utilfredsstillende niveau for én eller begge to.
 • Fysisk kontakt og seksuallivet er stor set forsvundet.
 • I formår i for ringe grad at være sammen og samtidig være glad og have det godt sammen.

Undgå skilsmisse og vedvarende frustrationer i parforholdet

Mange vælger at tro, at alt løser sig og at det næste forhold bliver meget bedre og vælger at blive skilt. Men rigtig mange vil opleve at nissen flyttede med og det græs som i starten så grønnere ud på afstand er igen gået hen og visnet over tid.

Parterapi er en god investering, hvor du lærer nye strategier der giver nye resultater. Jeg vil lære jer at være glad for forskelligheden og at det ikke er nødvendigt at kunne være enige om alt. Vi har hver især vores gode grunde til at mene, tænke og handle som vi gør og det er vigtigt at respektere og acceptere ulighederne og finde frem til fælles værdier, mål og regelsæt.

Hvordan udføres parterapi?

Når I har valgt at I vil arbejde med jeres forhold hos mig, vil jeg arbejde med jer begge sammen. Ofte oplever jeg det kan være rigtig givende, også at arbejde enkeltvis til gavn for forholdet. Dette er dog helt frivilligt J

Metoden tilpasser jeg efter jeres behov, så i får de optimale betingelser for at kunne give jer selv helt nye muligheder, til at få et velfungerende parforhold. Der til stadighed vil udvikle sig og være til glæde for jer resten af jeres liv.

Det vil være individuelt for hvert par, hvor mange parterapi-sessioner i har brug for. Ofte når jeg langt på ganske få gange, men som rettesnor er 4-8 sessioner og derudover evt. individuelle sessioner et godt bud på varigheden.

Jeg har indtil dato haft rigtig god held med de allerfleste par og hjulpet dem videre til et godt og givende parforhold.

I er meget velkomne til at ringe og høre mere på telefon 41 13 00 84 eller på mail kontakt@kristianlysdahl.dk.

PRØVETIME
Stress-test
Lifecoaching
Lederudvikling
Minimering af konflikter og oplev flere dage med nærhed og sammenhørighed

Parterapi

Kr.1100per gang
 • 90 min
 • Kr.700prøvetime
 • Priser er inkl. moms

Book en tid eller send en besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE