/Om Kristian Lysdahl
Om Kristian Lysdahl2018-12-19T13:28:47+00:00
Book online

OM KRISTIAN LYSDAHL

Psykopterapeut M.P.F og certificeret stresscoach med en passion for at støtte mennesker til et glædesfyldt liv

Jeg er et menneske, der har oplevet og mødt de fleste udfordringer i livet. Lige fra stress, angst og depressive tilstande til udfordringer som leder og privat menneske med skilsmisse og andre alvorlige livsbegivenheder, som vi alle kan møde på livets vej.

Igennem flere forskellige terapeutuddannelser samt en stresscoachuddannelse har jeg hver gang kæmpet mig tilbage til et godt og værdifuldt liv til trods for modgang.

Alle disse kampe har igennem tiden ført til en indgående interesse for, hvordan jeg kunne udvikle og støtte mig selv bedst muligt. Jeg fandt inspiration og svar igennem mine mange terapeutiske uddannelser, personlig terapi og stress-coaching.

Mit speciale har derfor udviklet sig til at forstå det autentiske jeg, og samtidigt få øje på det som afholder dig, fra at kunne mærke og forstå det. Når du kan høre, og mærke det på egen krop, vil du opleve en større, og mere varig, indre ro og glæde i dit liv.

Fordi jeg kender livet indefra og alle dets facetter, gør det også, at jeg kan hjælpe dig, eller din virksomhed, på alle fronter, der kræver en indsigt på et indre plan – lige fra stress, angst, depression, eller hvor den personlige udvikling er påkrævet. Dette kombineret med en massiv erfaring fra mange klienter gør, at jeg i dag kan hjælpe dig personligt eller din virksomhed og sørge for, at der opleves betydelige fremskridt på problemstillinger efter ganske kort tid.

Jeg er drevet af lysten til at hjælpe andre til at få et bedre liv. Uanset om udgangspunktet er:

  • Stress og konsekvenserne heraf for virksomheder og for det enkelte menneske.
  • Personlige kriser i livet såsom fyring, skilsmisse, dødsfald eller andet.
  • Ledere som søger afklaring og ønsker at flytte sig.
  • Individets lyst til at finde og arbejde med egne indre ressourcer og eventuelle blokeringer, som spænder ben for at kunne nå sine ønsker.

Udover at fungere som individuel psykoterapeut, giver jeg også løbende supervision til de, der er i gang med en 4,5-årig uddannelse til psykoterapeut ved www.psykoterapeutuddannelsen.com – en af Danmarks førende psykoterapeut uddannelser.

Fra direktør til mentor – fra stress til et liv i balance

Jeg har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor jeg har haft forskellige lederstillinger som teknisk chef, senior projektleder, direktør etc. i ind- og udland. Jeg er autentisk som menneske og som leder. Det valg og det mod har givet mig nogle spændende udfordringer undervejs. Professionelt og privat.

Siden 1989 har jeg sideløbende med mine ansættelser i det private erhvervsliv beskæftiget mig med terapi og udviklingspsykologi. Jeg har et 10årigt uddannelsesforløb indenfor psykoterapi ved det tidligere institut for Gestaltanalyse.

I dag lever jeg i balance med mig selv og mine omgivelser. Sådan har det ikke altid været. Jeg har både gennem egne erfaringer og i mit arbejde oplevet, hvor invaliderende stress og psykiske problemstillinger kan være for den enkelte. Og jeg har desværre også følt, at vi i Danmark ikke har et beredskab, som effektivt kan hjælpe mennesker med disse livs udfordringer. Jeg ser jeg det som min mission at gøre en forskel.

Jeg går selv løbende i supervision for ad den vej at opnå indsigt i nye redskaber og metoder – samt fortsat motivere min egen udvikling.

Yderligere information om min teoretiske baggrund

Klik på de enkelte uddannelser for uddybende information

Som person er jeg en sensitiv og sansende mand, som bruger min skarpe intuition både i mit private og i mit terapeutiske arbejde. Netop disse evner giver mig adgang til at kunne møde alle klienter og samarbejdspartnere med stor empati og med en ganske særlig klarhed og vågenhed.

PRØVETIME
Book en tid online
Stress-test
Stressbehandling
Samtaleterapi
Virksomhedsudvikling

Har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Min Vision/Mission
BOOK EN 15 MIN GRATIS FORSAMTALE