/Om Kristian Lysdahl
Om Kristian Lysdahl 2018-09-29T18:40:48+00:00
Book online

OM KRISTIAN LYSDAHL

Psykopterapeut M.P.F og certificeret stresscoach med en passion for at støtte mennesker til et liv fyldt med glæde.

Jeg er et menneske, der har oplevet og mødt de fleste udfordringer i livet. Lige fra stress til angst og depressive tilstande til udfordringer som leder og privat menneske med skilsmisse og andre alvorlige livs begivenheder, som mange af os kan blive ramt af.

Igennem flere forskellige terapeutuddannelser samt en stresscoachuddannelse har jeg hver gang kæmpet mig tilbage til et godt liv til trods for til tider massiv modgang.

Alle disse kampe har igennem tiden ført til en indgående interesse for, hvordan jeg kunne hjælpe mig selv bedst muligt. Jeg fandt løsningerne igennem mine mange terapeutiske uddannelser, personlig terapi og stress-coaching.

Mit speciale har derfor udviklet sig til at forstå det autentiske jeg, og samtidigt få øje på det som afholder dig, fra at kunne mærke og forstå det. Når du kan høre, og mærke det på egen krop, vil du opleve en større, og mere varig, indre ro og glæde i dit liv.

Fordi jeg kender livet indefra på så mange fronter, gør det også, at jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed på alle fronter, der kræver en indsigt på et indre plan, lige fra stress, angst, depression eller hvor nu den personlige udvikling er påkrævet. Dette kombineret med en massiv erfaring fra mange klienter gør, at jeg i dag kan hjælpe dig personligt eller en virksomhed og sørge for, at der opleves betydelig fremskridt på problemstillinger efter ganske kort tid.

Jeg er drevet af lysten til at hjælpe andre til at få et bedre liv. Uanset om udgangspunktet er:

  • stress og konsekvenserne heraf for virksomheder og for det enkelte menneske
  • personlige kriser i livet som fyring, skilsmisse, dødsfald eller andet
  • ledere som søger afklaring og ønsker at flytte sig
  • individets lyst til finde og arbejde med egne indre ressourcer og eventuelle blokeringer som spænder ben for at kunne nå sine mål

Udover at fungere som individuel psykoterapeut giver jeg også løbende supervision til de, der er i gang med en 4,5 årig uddannelse til psykoterapeut ved www.psykoterapeutuddannelsen.com – en af Danmarks førende psykoterapeut uddannelser.

Fra direktør til mentor – fra stress til et liv i balance

Jeg har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor jeg haft forskellige lederstillinger som teknisk chef, senior projektleder, direktør etc. i ind- og udland. Jeg er autentisk som menneske og som leder. Det valg og det mod har givet mig nogle spændende udfordringer undervejs. Professionelt og privat.

Siden 1989 har jeg sideløbende med mine ansættelser i det private erhvervsliv beskæftiget mig med terapi og udviklingspsykologi. Jeg har et 10 årigt uddannelsesforløb indenfor psykoterapi ved det tidligere institut for Gestaltanalyse, i dag psykoterapeutuddannelsen.dk

I dag lever jeg i balance med mig selv og mine omgivelser. Sådan har det ikke altid været. Jeg har både gennem egne erfaringer og i mit arbejde oplevet, hvor invaliderende stress og psykiske problemstillinger kan være for den enkelte. Og jeg har desværre også følt, at vi i Danmark ikke har et beredskab, som effektivt kan hjælpe mennesker med disse livs udfordringer. Jeg brænder derfor at gøre den forskel.

Jeg går i løbende supervision hos Karin Gyltner (leder og underviser hos psykoterapeutuddannelsen) for ad den vej at opnå indsigt i nye redskaber og metoder – samt fortsat have øje på egen udvikling.

Yderligere information om min teoretiske baggrund

PRØVETIME
Book en tid online
Stress-test
Stressbehandling
Lifecoaching
Lederudvikling

Har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

STRESSBEHANDLING

LEDERUDVIKLING

LIFECOACHING

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE