/Lederudvikling
Lederudvikling2018-12-18T16:06:50+00:00
Book online

LEDERUDVIKLING

Lederudvikling er en central brik for succes

Tidens krav er hurtigere, bedre og mere. Og tendensen ser ud til at fortsætte. Det stiller krav til os som mennesker. Og det stiller krav til virksomhederne.

Nøglen til succes er udvikling. Vi skal udnytte det enkelte menneskes potentiale og kompetencer. For virksomheder er løsningen blandt andet lederudvikling.

Lederudvikling kræver selvindsigt og -erkendelse

Som menneske bliver vi husket for det vi er – for den følelse vi efterlader hos de personer, som vi omgiver os med. Som leder er det vigtigt, at du er tillidsskabende og autentisk. Og ærligt udtrykker dine tanker og følelser. At du er tro mod det, du er. Det kræver selverkendelse og selvindsigt. Du skal have styr på dine personlige værdier. Og på dine styrker og udfordringer.

Samtale og coaching

Vi er fra naturen udstyret med nogle anlæg og potentialer – dem skal vi træne, vedligeholde og udvikle. Gennem samtale og coaching hjælper jeg med at afdække faglige og personlige kompetencer og motiver. Først når du som leder er klar over disse, kan du træne og udvikle dem.

Lederskab er også at skabe balance, så du undgår sygdom og mistrivsel

For at kunne skabe gode resultater som leder og i dit liv, er det vigtigt, at du kan passe på dig selv og dit familieliv. At skabe og bevare balancen kræver, at du er skarp på dine prioriteringer. Jeg hjælper dig med at få indsigt og overblik over din tid og dine ressourcer. På den måde undgår du at gå ned med stress.

Tag ansvar for hele dig og få flere positive resultater

At lede sig selv og andre handler om at tage ansvar. Også for egen udvikling. Det er din personlighed, som gør dig unik. Den kan udvikles og løftes til et højere niveau. Jeg guider dig på vejen, og sammen afdækker vi dine personlighedstræk. Det som gør dig unik. Kendskab til din personlighed gør det lettere at se sammenhænge til fx din sårbarhed overfor stress.

Et lederudviklingsforløb er:

  • et skræddersyet individuelt forløb til dig, som ønsker sparring og rådgivning på dit professionelle arbejdsliv
  • 9-12 samtaler på en periode af 3-4 måneder
  • en effektiv værktøjskasse tilpasset dit lederskab og din unikke rejse som leder

Et lederudviklingsforløb er for dig, som ønsker at få sat turbo på de områder, hvor du har lyst til og behov for at udvikle dig som leder, uanset det er for at komme videre op ad karrierestigen – eller videre til noget, som giver mere mening, glæde og indhold i dit liv.

Ca. 70 minutter.
Kr. 900,- ekskl. moms. 

PRØVETIME
Stress-test
Lifecoaching
Lederudvikling
Bliv en bedre leder ved at din rumlighed og dit overskud vokser
Bliv en mere robust leder uanset situationen du befinder dig i
Oplev en voksne respekt for dig som leder

Book en tid eller stil spørgsmål på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE