/Fra Stress til Trivsel
Fra Stress til Trivsel2019-12-05T09:24:11+01:00
Book online

FRA STRESS TIL TRIVSEL

Er du kommet i ubelance?

Sover du dårligt om natten? Kan du ikke overskue opgaverne på dit arbejde og privat? Har du tankemylder hele tiden? Kan du ikke falde til ro? Har du ind imellem hjertebanken eller andre kropslige reaktioner som du ikke har haft før? Så er der en stor risiko for at du har fået stress. 

Som tidligere stressramt har jeg selv oplevet hvad konsekvenserne for familien, firmaet, min leder og mine kollegaer var. For familien betød det at den gik i opløsning. For firmaet kostede det flere tusind kr per dag i tabt arbejdsfortjeneste og belastede min leder og de tilbage værende kollegaer da de skulle udfylde tomrummet efter mig. Da jeg desuden ingen effektiv hjælp fik igennem 8 måneder, på trods af brug af sundhedsforsikring og dertil knyttede psykologer endte det op med en fyring.

I forbindelse med min egen stress begyndte jeg, indgående at interessere mig for stress for at finde noget der effektivt kunne få mig afstresset. Dette fandt jeg bla. igennem min stresscoach uddannelse. Sidenhen har jeg videreudviklet dette forløb udfra den viden jeg har om mennesker fra min psykoterapeut uddannelser og den erfaring jeg har fået igennem de klienter der har været i et stressbehandling forløb hos mig. Dette tilsammen giver i dag et unikt stressbehandlings forløb hvor du virkelig vil mærke en markant forskel på din stress allerede efter 1,5 måned med 4 til 5  samtaler og som minimum en halvering af dit stress niveau efter afsluttet behandlingsforløb.

Simple redskaber og fokus på de udløsende faktorer

Stresscoaching ved en certificeret coach med speciale i stresshåndtering giver en nødvendig, men mere nænsom tilgang. Når du er ramt af stress, kan du ikke forholde sig til komplekse ting. Det gør dig endnu mere stresset. En alvorlig stressramt person vil typisk:

  • ikke selv være i stand til at få sit liv/ arbejde til at fungere
  • udvise manglende ressourcer, rationale og kreativitet
  • være ude af balance både fysisk og psykisk

Som certificeret stresscoach hjælper jeg, gennem simple og konkrete redskaber, dig til at finde ro og mere balance. Herefter hjælper jeg dig med at du får indsigt i, hvad der stresser, samt hvordan dette kan justeres. Du lærer at blive bedre til at opfange egne stresssymptomer tidligt – og selv kunne håndtere pressede situationer. Indsigt som ruster dig fremadrettet at vælge en mere hensigtsmæssig tilgang til såvel adfærd som tankemønstre. Hermed mindskes risikoen for at få stress igen betragteligt.

Fra stress til trivsel med selvindsigt og gode værktøjer

Fordi jeg forener værktøjerne fra min baggrund som stresscoach med min viden og mangeårige erfaring som psykoterapeut bliver min stress håndtering meget effektivt. Jeg er i stand til på en gang effektivt at behandle og forebygge, samtidig med at jeg bidrager til at gamle mønstre synliggøres, så de fremadrettet kan håndteres mere hensigtsmæssigt.

Formålet er på kort sigt at reducere dit stress niveau så meget, at du enten helt kan undgå en sygemelding eller også, at det bliver af meget begrænset varighed og du dermed ikke kommer i risiko zonen for at miste dit arbejde. Mit fra stress til trivsel forløb reducerer en typisk stressperiode med helt op til 50 procent – en halvering i forhold andre behandlingsformer. På langt sigt vil du opleve at gevinsten er endnu større for dig da du vil opleve en generel livskvalitets forbedring også i forhold til før du var stresset i form af større livsglæde og bedre balance i dit liv fremadrettet.

Har du spørgsmål til mit fra stress til trivsel forløb kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på mail kontakt@kristianlysdahl.dk.

Udtalelser

Hej Kristian.

”Fredag den 5. februar 2016, fik jeg Black out på motorvejen nord for Kolding med 120 km. i timen og blev efterfølgende sygemeldt fra arbejde med stressdiagnose.

Nu et år senere er jeg raskmeldt og arbejder på fuld tid igen. Jeg har det godt nu og er væsentligt klogere på mig selv og de værdier som jeg har i mit liv, end jeg var før.

Jeg vil takke dig for hjælpen med at komme ovenpå. Der er mange ting som har skullet til for at nå her til. Jeg har fået hjælp hos læge, psykologer, neurolog, højere magter og hos dig undervejs.

Det konkrete arbejde med læsning, skrivning og tankeøvelser som du satte mig i gang med, sammen med din oprigtige  interesse og engagement gjorde forskellen, når mit mod og troen på nogensinde at blive rask igen var i bund.”

Tak for det.

Hilsen Árni.

————————

Efter et forløb hos Kristian Lysdahl p.g.a. stress, angst og depression har jeg det nu særdeles godt. Jeg har fået et langt stærkere psykisk fundament til at klare livets udfordringer. Jeg hviler meget mere i mig selv og i at være den, jeg er, og mit liv er blevet meget mindre op ad bakke. Jeg kan varmt anbefale Kristian Lysdahl.

Lene

TEST DIG SELV OG LÆS MERE OM STRESS!
PRØVETIME
Stress-test
Om mig
Book en tid

Prøvetime

Kr700,-

Stresscoaching 7 til 10 samtaler - 60 min pr. gang

Kr950pr gang
  • Engangsbeløb bøger + materialer          Kr 200,-

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE