/Foredrag
Foredrag 2017-04-18T11:01:42+00:00
Book online

FOREDRAG

Foredrag om stress for virksomheder eller organisationer

Et lærerigt foredrag om hvordan du spotter stress hos den enkelte medarbejdere i virksomheden. Hvad jeres virksomhed skal være opmærksom på i en travl hverdag for at undgå stressede medarbejdere og hvad I aktivt kan gøre for at forebygge stress i virksomheden. Desuden en læring om stress og dens konsekvenser for det enkelte menneske og helbredet, og hvad konsekvenserne er for vores samfund.

Indholdet i stress-foredraget

Emner der vil blive berørt:

  • Stress og hvor omfattende det er i det danske samfund.
  • En definition på hvad stress er vs. travlhed.
  • Hvilken konsekvenser har det for vores heldbred og især vores hjerne og hvad sker der med vores hjerne og krop på kort og lang sigt.
  • Læring om hvordan virksomheden og den enkelte medarbejder spotter stress og hvordan det kan måles om du har fået stress eller ej og ikke ”bare” lider af travlhed.
  • Forebyggelse og ledelse – hvilken generelle signaler skal man være opmærksom på i virksomheden og hvilken tiltag har en stærkt begrænsende virkning på stress udvikling i virksomheden.
  • Hvad kan du som leder gør for sine medarbejdere og hvad kan I som ledelse i en virksomhed gøre for at mindske stress i virksomheden.
  • Tilbagevendelses udfordringer – hvad du som leder og virksomhed skal være opmærksom på, når stressramte vender tilbage efter en stress sygemelding.
  • Når en virksomhed har stressramte medarbejdere – hvad kan stresscoaching gøre for den enkelte medarbejder og hvorfor er det så vigtigt at få stressramte medarbejdere i et stresscoaching/behandlingsforløb så hurtigt som muligt.

Pris for foredrag om stress

Et stressforedrag i jeres virksomhed koster kr. 4.500,- ekskl. moms + transportomkostninger og varer ca. 1,5-2 timer alt efter jeres spørgelyst.

Hvis I vil bestille et foredrag eller ønsker at høre mere om, hvad forløbet kan gøre for lige netop jeres virksomhed, eller I har noget mere, I vil høre om under foredraget, så kontakt mig på mail kontakt@kristianlysdahl.dk eller tlf. og SMS på 41 13 00 84.

PRØVETIME
Stress-test
Lifecoaching
Lederudvikling

Vil I booke en tid, eller har I spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE