/Foredrag
Foredrag2018-12-19T14:15:22+00:00
Book online

FOREDRAG

Myter og fakta om Stress

Et lærerigt foredrag om hvad stress helt præcis er, da der er mange myter og til tider meget lidt fakta om, hvad stress egentlig er. Du lærer hvordan du spotter stress hos dig selv og den enkelte medarbejder i virksomheden. Hvad jeres virksomhed skal være opmærksom på i en travl hverdag for at undgå stressede medarbejdere og hvad I aktivt kan gøre for at forebygge stress i virksomheden. Desuden viden omkring stress og dens konsekvenser for det enkelte menneske og dets helbredet – og om konsekvenserne for vores samfund.

Indholdet i stress-foredraget

Emner der vil blive berørt:

  • Stress og hvor omfattende det er i det danske samfund.
  • En definition på hvad stress er vs. travlhed.
  • Hvilken konsekvenser har det for vores heldbred og især vores hjerne og hvad der sker med vores hjerne og krop på kort og lang sigt.
  • Læring om hvordan virksomheden og den enkelte medarbejder spotter stress og hvordan det kan måles om du har fået stress eller ej og ikke ”bare” lider af travlhed.
  • Forebyggelse og ledelse – hvilken generelle signaler skal man være opmærksom på i virksomheden og hvilken tiltag har en stærkt begrænsende virkning på stress-udvikling i virksomheden.
  • Hvad kan du som leder gør for dine medarbejdere og hvad kan I som ledelse i en virksomhed gøre for at mindske stress i virksomheden.
  • Tilbagevendelses udfordringer – hvad du som stressramt og eller virksomhed skal være opmærksom på, når stressramte vender tilbage efter en stresssygemelding.
  • Når en virksomhed har stressramte medarbejdere – hvad kan stresscoaching gøre for den enkelte medarbejder og hvorfor er det så vigtigt at få stressramte medarbejdere i et stresscoaching/behandlingsforløb så hurtigt som muligt.

Pris for foredrag om stress

Et stressforedrag i jeres virksomhed koster kr. 4.500,- ekskl. moms + transportomkostninger. Varighed ca. 1,5-2 timer alt efter jeres spørgelyst.

Hvis I vil bestille et foredrag, eller ønsker at høre mere om, hvad foredraget kan gøre for lige netop jeres virksomhed, eller I har nogle individuelle behov/ønsker, så kontakt mig på mail kontakt@kristianlysdahl.dk eller tlf. og SMS på 41 13 00 84.

PRØVETIME
Stress-test
Lifecoaching
Virksomhedsudvikling

Vil I booke en tid, eller har I spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

RING PÅ 41 13 00 84 FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE