//Effektiv stresscoaching
Effektiv stresscoaching2017-04-18T10:49:48+00:00
Book online

EFFEKTIV STRESSCOACHING

Både som firma, leder eller medarbejder har stress store konsekvenser og koster som oftest flere tusinde kr. per dag i tabt arbejdsfortjeneste. Det kan belaste de tilbageværende medarbejdere hårdt, da de tit skal overtage den sygmeldte medarbejders arbejdsopgaver.

Hvad er status på din arbejdsplads?

Tag stresstesten for at få et vejledende billede af, hvor dit stressniveau er lige nu. Ligger du og andre i firmaet i det gule/røde felt, bør I tage fat om problemet, inden det bliver værre og starte på en effektiv stressbehandling hos mig eller i jeres firma – jeg kører gerne ud for flere sessioner.

Når det handler om stress, kan det forsimplet opstilles som årsag og virkning (stress). Sjældent er det en enkelt årsag, der fører til, at vi bliver stressede. Der er flere dråber i det store hav. Pludseligt er der én for meget, og der opstår ubalance.

Årsager til stress kan opdeles i tre typer:

  • Interpersonel – forholdet til betydningsfulde og nærtstående personer, og det som foregår i disse relationer. Omfatter både professionelle og private relationer.
  • Fysiske faktorer – ombygning af hus, træning til ironman, nybagt forældre, for mange opgaver på jobbet, for svære opgaver på jobbet etc.
  • Tankerne – vi er, hvad vi tænker, selv om vores tanker ikke nødvendigvis er sande.

Stresscoaching med behandlingsgaranti

Din virksomhed får en effektivt stresscoaching hos mig med behandlingsgaranti. Mit stressbehandlingsforløb består af 6-14 samtaler over en periode på 2-3 måneder og indeholder typisk:

  • Hjælp til at komme fysisk og psykisk i balance. Jeg rådgiver om søvn, kost og betydningen af fysisk aktivitet som fx en stille gåtur. Jeg underviser i værktøjer til mental afslapning, og kortlægger uhensigtsmæssige mønstre for den stressramte
  • Hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen. Det handler om støtte af den stressramte for på den måde at kunne fastholde de nye og gode rutiner
  • At arbejde på at få et godt liv. Jeg assisterer i processen, som skal skabe de nye leveregler, der skal sikre et stressfrit liv fremadrettet.

Som mennesker er vi forskellige. Vi rammes forskelligt og skal behandles forskelligt. Den seneste forskning herhjemme viser, at det at kunne inddrage kognitiv psykoterapi gør stresscoaching mere effektiv, mens almindelig coaching typisk forværrer situationen. (Kilde: Stressforeningen).

Har du spørgsmål til min effektive stresscoaching, kan jeg kontaktes på telefon 41 13 00 84 eller på mail kontakt@kristianlysdahl.dk.

Stresshåndtering er et speciale

Der er store krav og forventninger til det enkelte menneske.  At finde årsagen til, at der er opstået stress, kan ofte synes umiddelbare og relativ ligetil at undgå for fremtiden.

Praksis viser i midlertidigt at effektiv stress håndtering, forståelse og bearbejdning af de bagvedliggende årsager er en langt mere kompliceret proces og et speciale der kræver stor indsigt.

Min mange årig uddannelse som stresscoach og psykoterapeut og erfaring på området har givet mig en stor belast og indsigt i forhold til at kunne møde den enkelte medarbejder i den præcise årsag til hvad der har udløst stressen.

Stresscoach og psykoterapeut

Uanset om jeg arbejder med at forebygge eller behandle stress, forener jeg værktøjerne fra min baggrund som stresscoach med min viden og mangeårige erfaring som psykoterapeut.

Som stresscoach har jeg en solid coaching værktøjskasse, der hjælper med at reducere stressniveauet og bidrager til at den enkelte bedre bliver i stand til at forebygge stress fremadrettet.

Min baggrund som psykoterapeut gør mig i stand til effektivt at finde, undersøge og arbejde med de forskellige bagvedliggende årsager. Især tankerne og det interpersonelle mønster kan være vanskeligt at få øje på uden en terapeutisk tilgang til det.

Pris for samtaler

Typisk forløb varer mellem 7 til 10 samtaler. 60-80 min. pr. gang. Kr. 900,-

Ved forudbetaling af 7 gange: Kr. 5.600,- efterfølgende samtaler til kr. 800,- pr. gang.

Desuden et engangsbeløb på kr. 350,- til bøger og materialer.

Alle priser er ekskl. moms.

Stress-test
Lifecoaching
Lederudvikling

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål, så ring til mig på 41130084 eller skriv en besked.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE